• Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 15 Augusztus - 23 Augusztus
Előnyök:
  • 2057.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft felett.
68590 Ft 123990 Ft (-44%) ?
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
A fa egy természetes anyag, amely különböző árnyalat, szín, felépítés, csíkozás és szerkezeti változatokat jelenít meg. Mindegyik Safavieh bútordarab, a kézműves módszereket tiszteletben tartva, modern technikával készült.

Maximális teherbírás: 250 kg.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 130 cm/szélesség 35 cm/magasság 45.97 cm
Súly:
28.1 Kg
Anyag:
akácfa
Dokumentumok
  • Összeszerelést igényel: igen
  • Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
Safavieh
Az ír Safavieh márka több, mint egy évszázados múltra tekint vissza a lakberendezési tárgyak gyártásában és forgalmazásában. Azzal a célkitűzéssel, hogy kompromisszumok nélküli minőséget kínáljon vásárlóinak, már 1914-es megalapítása óta nagy népszerűségre tett szert. A kézzel készült szőnyegek, az értékes alapanyagokból készült bútorok és dísztárgyak mind arra rendeltettek, hogy kényelmet és derűt hozzanak otthonunkba. A Safavieh kollekciói az első pillanattól elvarázsolnak szépségükkel. A Safavieh komolyan veszi a „kompromisszumok nélkül” ideológiáját, ezért egy olyan alapítványt hozott létre, amely támogatja a szegény családból származó gyerekeket, állandóan harcol a mérgező textil festékek semlegesítéséért és támogatja az olyan regenerálódó és nem káros alapanyagok használatát, mint a bambusz, az organikus pamut és a fenntartható erdőgazdálkodásokból származó faanyagok.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.