Tekla Asztalka

SKU: 976661
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 2444.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
81490 Ft 100972 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Az Ángel Cerdá tapasztalata és tudása kiterjed a bútoripar teljes spektrumára, sikerrel gyártja és forgalmazza termékeit.
A tapasztalt tervezőcsapat gondoskodik arról, hogy a bútorok a skandináv stílus modern vonalaival rendelkezzenek, így ideálisak a divatos lakásokba.

Maximális teherbírás: 25 kg.
Műszaki adatok
Méretek: magasság 53 cm/átmérő 50 cm
Súly: 8.0 Kg
Anyag: rozsdamentes acél szerkezet, 12 mm vastag edzett üveg asztallap
Dokumentumok
  • Összeszerelést igényel: igen
  • Az összeszerelési útmutató mellékelve van: igen
Angel Cerdá
Az Angel Cerdá márka több, mint negyven év nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Kiváló minőségű bútorokat gyárt és forgalmaz nemcsak Spanyolországban, hanem egész Európában, Amerikában, Ázsiában és a Közel-Keleten is. A cég kiváló hírnévnek örvend a spanyol piacon több, mint 2000 elégedett vásárlóval az ország minden régiójában. A termékeket a világ több, mint 20 országába exportálják. Az Angel Cerdá tapasztalata és ismeretei kiterjednek a bútorüzlet teljes spektrumára, világszerte sikeresen gyártják és forgalmazzák termékeiket. A felhalmozott tudás és tapasztalat mellett hisznek a folyamatos fejlődésben, állandó megújulásra és személyre szabott termékek tervezésére törekszenek.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.