Great Expectations 2 db Könyvdoboz

SKU: 979425
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 248.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
8290 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Moycor egy olyan márka, amely nagy figyelmet fordít a bútorokra, mind a minőség , mind a design tekintetében. Darabjaikat saját tervezőik alkotják, több mint egy 30 év tapasztalattal, a klasszikus stílus varázsát életre keltve.

Asztalka 2 fiókkal egy különleges bútor az eleganciája és az asztal gyártásához használt mahagóni fa minősége révén. Az ívelt vonalak a klasszikus stílus jellemzőit jelentik, kevésbé megközelített stílus a mai otthonokban. de a varázsa nem tűnik el..
Ha időtlen szépséget keres és a design fontos önnek, ezen bútorok kiválasztása a legjobban kiemeli a kellemes esztétikát és az izlésesen berendezett lakást.
Műszaki adatok
Súly: 1.2 Kg
Anyag: karton, öko-bőr
Szett: 1 könyvdoboz, méretei 27x19xH7 cm<br> 1 könyvdoboz, méretei 20x14xH5 cm
Dokumentumok
Száraz törlőkendővel tisztítható.
Moycor
A Moycor márka több, mint harminc éve foglalkozik bútorok, dekorációk és textíliák gyártásával és forgalmazásával. A Moycor termékeket saját tervezői részleg álmodja meg, különös figyelmet szentelve minden részletnek, mindig összhangban az aktuális belső design trendekkel, de megőrizve a klasszikus stílus varázsát és impozáns robusztusságát.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.