Emily Westwood Sarah Glam Rose Női karóra

SKU: 987998
Előnyök:
  • 284.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
9490 Ft 40465 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Japán Miyota óraszerkezet.
Vízálló: 1 ATM.
Óratok átmérője: 3.8 cm.
Óraszíj szélessége: 1.8 cm.
Az elem mellékelve van.
Biztonsági zárral rendelkező csúsztatós záródású.
1 ajándékdoboz mellékelve van.
Műszaki adatok
Title
Value
Súly:
0,052 Kg
Anyag:
rozsdamentes acél óraszíj, fém ötvözet óratok, karcálló ásványi üveg óraüveg, antiallergén rozsdamentes acél hátoldal, ionizált rozsdamentes acél zárórész
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
  • 5 Kiváló
    2022. júl. 28.
    Igazán szép óra, kellemes viselni, könnyen állítható a méretezés.
    Edit Alpári, Budapest
Dokumentumok
Garancia: 2 év.
Emily Westwood
Amikor az alkotó a természetet választja ihletforrásául, azt várjuk, hogy alkotásait sajátos szépség jellemezze, akárcsak az Emily Westwood ékszereket és karórákat, amelyek a természet szépségének tükrei. A kifinomult termékek tervezői az őket körülvevő világból merítenek ihletet. A megkapó, különleges designnal rendelkező Emily Westwood termékek a szépségre nyitott személyiségeknek készültek. Az Emily Westwood ékszerek és karórák a természet szépségének visszatükrözői, a kifinomult termékek alkotói az őket körülvevő világból, a naplemente színeiből, a tenger nyugalmából, a virágok szépségéből merítenek ihletet. A megkapó, különleges designnal rendelkező Emily Westwood termékek a kivételes személyiségeknek készültek.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.