• Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
3390 Ft 3782 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Kiváló minőségű speciális szálakból készült, vastag réteggel rendelkezik, amely eltávolítja a szennyeződéseket akár az erősebb felületekről is. A padló több ideig tiszta és foltmentes marad, bármilyen vegyszer használata nélkül, amely veszélyes lehet a szervezet számára.
Az E-cloth felmosókendő klinikailag bizonyítottan eltávolítja a baktériumok 99%-át a Polti Moppy White gőzfelmosó és a Polti Moppy Red gőzfelmosóval.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 19 cm/szélesség 11.5 cm
Súly: 0,070 Kg
Anyag: mikroszál
Dokumentumok
Egyszerű rögzítő rendszer: tépőzárral a Moppy felmosó talphoz kell csatlakoztatni.
Mosógépben maximum 60˚C-on tisztítható.
Polti
A takarítás és a rendrakás sokkal hatékonyabb, ha a megfelelő készülékek a rendelkezésünkre állnak. A Polti márka 1980-ban jött létre Olaszországban, és olyan zseniális megoldásokkal jött, melyek megkönnyítik háztartási munkánkat, innovatív készülékekkel. A Franco Polti által alapított márka, már több mint 50 országban van jelen a kiváló innovatív termékeivel. A termékek nagy része Olaszországban, Bulgarograsso-ban van gyártva és csomagolva. A Polti termékek lehetővé teszik otthona teljes kitakarítását, rendben tartását: vasalók, porszívók, professzionális gőztisztítók, mindezek segítenek, hogy kiküszöbölje lakásából az atkákat és az allergiás gyulladások kialakulását.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.