Polti Vaporella Top Vasalódeszka

SKU: 996162
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 1442.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
48090 Ft 49477 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
A Vaporella Top vasalódeszka ideális a gyors vasaláshoz és egyszerűen használható. A nagy munkafelület lehetővé teszi a gyors vasalást, a különleges fém váz, háló és pamut huzat, elősegítik a munkát és megakadályozzák az anyagok benedvesedését. Még az ingujjak vasalása is könnyű művelet a mellékelt speciális tartónak köszönhetően. A 4 lábbal megerősített keret kiváló stabilitást, kényelmes és gyors vasalási lehetőséget nyújt. Tartalmaz: vasalótartó hely, polcok a vasalt ruháknak, kábeltartó és 2 mozgató görgő.
Műszaki adatok:
Vasalóasztal mérete: 48.5x124 cm.
Magasság állítható 75 cm-től 98 cm-ig.
A feltüntetett méretek az összecsukott vasalódeszka méretei.
Görgőkkel rendelkezik.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 169 cm/szélesség 48.5 cm/magasság 9.5 cm
Súly: 9.6 Kg
Anyag: fém, pamut, rozsdamentes acél
Polti
A takarítás és a rendrakás sokkal hatékonyabb, ha a megfelelő készülékek a rendelkezésünkre állnak. A Polti márka 1980-ban jött létre Olaszországban, és olyan zseniális megoldásokkal jött, melyek megkönnyítik háztartási munkánkat, innovatív készülékekkel. A Franco Polti által alapított márka, már több mint 50 országban van jelen a kiváló innovatív termékeivel. A termékek nagy része Olaszországban, Bulgarograsso-ban van gyártva és csomagolva. A Polti termékek lehetővé teszik otthona teljes kitakarítását, rendben tartását: vasalók, porszívók, professzionális gőztisztítók, mindezek segítenek, hogy kiküszöbölje lakásából az atkákat és az allergiás gyulladások kialakulását.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.