• Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
47990 Ft 58088 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Praktikus és könnyű felmosó, egyesíti a gőz hatékonyságát egy könnyű és agilis felmosó egyszerűségével, amely kiküszöböli az idegesítő, a bosszantó és nehezen elérhető helyek, és előnyös tisztítása mellett a kezek és szárazak maradnak. A Moppy összetétele: egy gőzölős alap, amelyen a felmosókendő higiénikussá válik és egy könnyű felmosó nyél, vezeték nélkül, eloxált alumínium nyél, amely elér minden sarkot és a munka az akadályok nélkül végezhető. A forró törlőkendő, feltöltődve gőzzel, mos és mélyen tisztít minden típusú padlót és függőleges felületet, kiküszöbölve a vírusok 99.9%-át.
Tartalmaz 2 mikroszálas törlőnedőt, 2 elektrosztatikus törlőkendőt pornak.
Műszaki adatok:
Víztartály űrtartalma: 0.7 L.
Maximális teljesítmény: 1500W.
Melegítési idő: 10 másodperc.
Magassága állítható 70 cm és 125 cm között.
Töltő alap kábelének hossza: 1.8 m.
Felmosó talp méretei: 9x39 cm.
Autonómia: korlátlan.
Töltő alap méretei: 41x21xH98 cm.
4 törlőtkendőt tartalmaz.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 41 cm/magasság 125 cm
Súly: 0,500 Kg
Anyag: alumínium, ABS műanyag
Szín: fehér
Dokumentumok
Garancia: 2 év.
Polti
A takarítás és a rendrakás sokkal hatékonyabb, ha a megfelelő készülékek a rendelkezésünkre állnak. A Polti márka 1980-ban jött létre Olaszországban, és olyan zseniális megoldásokkal jött, melyek megkönnyítik háztartási munkánkat, innovatív készülékekkel. A Franco Polti által alapított márka, már több mint 50 országban van jelen a kiváló innovatív termékeivel. A termékek nagy része Olaszországban, Bulgarograsso-ban van gyártva és csomagolva. A Polti termékek lehetővé teszik otthona teljes kitakarítását, rendben tartását: vasalók, porszívók, professzionális gőztisztítók, mindezek segítenek, hogy kiküszöbölje lakásából az atkákat és az allergiás gyulladások kialakulását.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.