Ecotitan Tall Serpenyő 32 cm

SKU: 998700
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 191.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
6390 Ft 10384 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
A kemény ásványokkal megerősített EcoTitan®, ultra ellenálló, tapadásmentes felülettel, EcoTitan® bakelit nyéllel, mely egy Silex által szabadalmaztatott anyag, nagyon ellenálló a karcoló és korrodáló anyagokkal szemben, kemény ásványokkal erősített és tapadásmentes külső és belső bevonattal rendelkezik.
Az ecotitanból készült termékek dupla rozsdamentes acél aljjal rendelkeznek, energiatakarékosak és kifejezetten a zsiradékok nélküli ételkészítést szolgálják.
Alj vastagsága: 2.5 mm.
Fal vastagsága: 2.5 mm.
Műszaki adatok
Méret 32 cm (átmérő 32 cm)
Súly: 1.0 Kg
Anyag: kemény ásványokkal erősített rozsdamentes acél, tapadásmentes bevonat, bakelit nyél
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztítható.
Bármilyen típusú főzőlapon használható, kivéve az indukciós főzőlapokat.
Silex
A Silex egy több, mint 20 éve a piacon lévő márka, mely konyhai kellékeket készít strapabíró és időtálló anyagokból, kemény ásványokkal erősített bevonattal, dupla rozsdamentes acél réteggel, melyek ellenállóak a karcolásokkal szemben. A Silex a hagyomány és az innováció tökéletes kombinációja! 100% Made in Italy!

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.