Towerstone Tall Serpenyő 26 cm

SKU: 998711
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 116.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
3890 Ft 6765 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
A Towerstone® technológia egy igazi ökológiai innováció a konyhában. A kiváló minőségű kerámia anyagot és a non-stick (a tapadásmentes felület, megakadályozza az élelmiszer letapadását) burkolat nélkülözhetetlen hasznosságát kombinálja.
Magas higiéniát biztosít a PFOA nélkül és ideális azok számára, akik nehézfém- és nikkel-érzékenységben szenvednek.
Az élelmiszerek megtartják természetes ízüket, zsírmentes főzés egy egészséges táplálkozás érdekében. A termék könnyen és gyorsan tisztítható.
Alj vastagsága: 1.8 mm.
Fal vastagsága: 1.8 mm.
Műszaki adatok
Méret 26 cm (átmérő 26 cm)
Súly: 1.0 Kg
Anyag: kemény ásványokkal megerősített alumínium, tapadásmentes kerámia bevonat, bakelit fogantyúk
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztítható.
Bármilyen típusú főzőlapon használható, kivéve az indukciós főzőlapokat.
Silex
A Silex egy több, mint 20 éve a piacon lévő márka, mely konyhai kellékeket készít strapabíró és időtálló anyagokból, kemény ásványokkal erősített bevonattal, dupla rozsdamentes acél réteggel, melyek ellenállóak a karcolásokkal szemben. A Silex a hagyomány és az innováció tökéletes kombinációja! 100% Made in Italy!

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.