KAMPÁNY SZABÁLYZAT

A Nagy Leárazás

1. ELNEVEZÉS. IDŐTARTAM
1.1. Jelen szabályzat („Szabályzat”) a VIVRE DECO SA által szervezett Kampányra vonatkozik, amelynek székhelye Románia, Bukarest, 5. kerület, Tudor Vladimirescu sugárút 22. szám, Green Gate Office, 7. emelet, bejegyzési száma a Kereskedelmi Nyilvántartási Hivatalban J40/3718/2012, adószám RO30010618, és leszögezi részvételi szabályokat.
1.2. A kampány lefolyásának időtartama 2021.02.18, 06:00 órától - 2021.02.26, 00:30, óráig, online vásárlásokra vonatkozik a www.vivre.hu weboldalon, a készlet erejéig, Magyarország területén.
1.3. A Szabályzat a Kampány indulásakor lesz közzétéve a www.vivre.hu weboldalon.

2. A KAMPÁNY TARTALMA
2.1. A Kampány tárgyát képezi minden, a www.vivre.hu oldalon online, a készlet erejéig eladásra forgalmazott termék a Kampány kihirdetett időtartama idején és a kifejezetten jelzett akár 70%-os árengedménnyel, amely a beszállító által ajánlott árra (RRP) lesz alkalmazva.
2.2. A Kampány árkedvezményei összeadhatók más, a VIVRE ügyfeleinek nyújtott kedvezményekkel a webáruházból való online vásárláskor. Ugyanakkor, a Kampányban szereplő termékek megvásárlásakor felhasználható a www.vivre.hu oldalra történő regisztráláskor kapott 1750Ft ajándék utalvány.

3. SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁS. KAMPÁNY MEGSZAKÍTÁS VAGY MÓDOSÍTÁS
3.1. A VIVRE DECO SA fenntartja jogát ezen Szabályzat bármikori módosítására, tájékoztatva a kampányban résztvevőket a módosítások feltüntetésével a www.vivre.hu weboldalon.
3.2. A VIVRE DECO SA fenntartja jogát jelen Kampány felfüggesztésére vagy megszakítására bármikor a kampány lefolyásának időszaka alatt vagy a kampány meghosszabbítására, tájékoztatva a kampányban résztvevőket bármilyen felfüggesztés, megszakítás vagy meghosszabbítás feltüntetésével a www.vivre.hu weboldalon.
3.3. A közbejött módosítások, amelyek a Kampány szabályzatára vagy érvényességére vonatkoznak, nem befolyásolják a már elindított, de még nem véglegesített megrendeléseket a módosítások időpontjában.

4. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK
4.1. A Kampány szabályzata fel van tüntetve és elérhető a www.vivre.hu weboldalon a Kampány lefolyásának egész időszaka alatt.
4.2. Ezen Kampányban való részvétellel a résztvevők kijelentik, hogy egyetértenek és elfogadják a kampány feltételeit.
4.3. A Kampány szabályozása kiegészül a www.vivre.hu weboldalon már meglévő Felhasználási Feltételekkel, Adatvédelmi Politikával és Sütik használatára vonatkozó politikával.
4.4. Az esetlegesen felmerülő egyetnemértések a VIVRE DECO SA és a résztvevők között baráti úton fognak megoldódni. Abban az esetben, ha ez nem lehetséges, a konfliktusokat az illetékes bíróság az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban rendezi.
4.5 A VIVRE DECO SA jogosult minden szükséges intézkedést megtenni a rendszerrel szembeni csalás, visszaélés vagy bármilyen más olyan kísérlet esetén, amely befolyásolhatja ezen Kampány vagy a www.vivre.hu weboldal képét és megjelenését.
4.6 Bármilyen a jelen Kampánnyal kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel a felhasználók felkereshetik a VIVRE DECO SA Vállalatot a 36-180-88439 telefonszámon, Hétfő-Péntek, 08:00-17:00 óra között vagy az [email protected] e-mail címen.