PROMÓCIÓS KAMPÁNY SZABÁLYZATA

„VIVREOTTHONOM”

1. MEGNEVEZÉS. IDŐTARTAM

Jelen szabályzat a „VIVREOTTHONOM” promóciós kampányra vonatkozik, amelyet a VIVRE DECO SA szervez, amely vállalkozásnak székhelye Románia, Bukarest, 5. kerület, Tudor Vladimirescu sugárút, 22. szám, Green Gate Office, 7. emelet, adószám RO30010618 és minden résztvevő felhasználóra kötelező szabályokat alkalmaz.
1.2. A promóciós kampány időtartama 2018 február 01 (00.00 óra) – 2018 március 31 (23.59 óra), online vásárlásokra a www.vivre.hu weboldalon, Magyarország területén.

2. A PROMÓCIÓS KAMPÁNYRA VONATKOZÓ VOUCHER MEGADÁSA ÉS HASZNÁLATA

2.1. A VIVRE DECO SA felajánl egy vocher-t a kampány elindítása időpontjában minden 18 évet betöltött fizikai személynek, aki magyarországi lakhellyel rendelkezik, végig megy a regisztráció szakaszain a www.vivre.hu weboldalon, felhasználói fiókot hoz létre és a létrehozott fiókon keresztül elindítja az első megrendelését.
2.2. A Voucher egyszer használható fel és 15% árkedvezményt biztosít a fenti 2.1 bekezdésben pontosított feltételek alapján indítványozott rendeléskor, a www.vivre.hu weboldalon található egy vagy több termék megvásárlására.
2.3. Az árkedvezmény alkalmazásához a következő voucher kód használandó: „vivreotthonom". Ez fel tüntetődik a voucher kódok mezőben, amely www.vivre.hu weboldalon található , a megrendelés véglegesítése előtt.
2.4. A promóciós kampány tárgyát képezi bármelyik online forgalmazott termék a www.vivre.hu oldalon és amelyik készleten található a meghirdetett kampány időszaka alatt. Nem képezik a promóciós kampány tárgyát olyan megrendelések, amelyeket már egy meglévő VIVRE felhasználói fiókkal rendelkező www.vivre.hu tag indított el a kampány elindítása idején és azok a megrendelések sem, amelyeket a kampány érvényességi időtartamának lejárta után indított el bármelyik www.vivre.hu tag .
2.5. Jelen promóció összeadható más kedvezményekkel, amelyeket a VIVRE ügyfelek kapnak az online áruházban a termékek vásárlásakor. Ugyanakkor a 2.1 bekezdés feltételei alapján elindított megrendeléshez tartozó voucher használata nem zárja ki a www.vivre.hu weboldalra történő regisztrációkor felajánlott 1750 Ft ajándék voucher felhasználását .
2.6. A voucher értéke maximum 40000 Ft, amelyet a felhasználó kap mindegyik megrendelésnél és következésképpen a jövedelem nem adózható.

3. SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁS. A PROMÓCIÓS KAMPÁNY MEGSZAKÍTÁSA VAGY MEGHOSSZABBÍTÁSA

3.1. A VIVRE DECO SA fenntartja jogát ezen szabályzat bármikori módosítására, tájékoztatva a kampányban résztvevőket a módosítások feltüntetésével a www.vivre.hu weboldalon.
3.2. A VIVRE DECO SA fenntartja jogát jelen promóciós kampány felfüggesztésére vagy megszakítására bármikor a kampány lefolyásának időszaka alatt és a kampány meghosszabbítására, tájékoztatva a kampányban résztvevőket bármilyen felfüggesztés, megszakítás vagy meghosszabbítás feltüntetésével a www.vivre.hu weboldalon.
3.3. A közbejött módosítások, amelyek a kampány szabályzatára vagy érvényességére vonatkoznak nem befolyásolják a már elindított, de még nem véglegesített megrendeléseket a módosítások időpontjában.

4. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

4.1. A promóciós kampány szabályzata fel van tüntetve és elérhető a www.vivre.hu weboldalon a kampány lefolyásának egész időszaka alatt.
4.2. Ezen kampányban való résztvétellel a résztvevők beleegyeznek, hogy tiszteletben tartják jelen szabályozás minden szabályát és megfelelnek jelen szabályozás minden szabályának.
4.3. A promóciós kampány szabályozása kiegészül a www.vivre.hu/legal weboldalon már meglévő Felhasználási Feltételekkel.
4.4. Az esetlegesen felmerülő egyetnemértések a VIVRE DECO SA és a résztvevők között baráti úton fognak megoldódni, abban az esetben ha ez nem lehetséges, a konfliktusokat az illetékes bíróság az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban rendezi.
4.5 Bármilyen a "VIVREOTTHONOM" promóciós kampánnyal kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel a felhasználók felkereshetik a VIVRE DECO SA vállalatot a 36-180-88439 telefonszámon, Hétfő-Péntek, 08:00-17:00 óra között vagy a info@vivre.hu e-mail címen.

Top